Cellics

Cellics is het eerste complete product voor skin vitality, dat je met gemak in neemt
De zoektocht naar de beste skin vitality bracht ons bij een poedervorm (voor de beste opname) met in de basis 29 cell- en skinboosters die helpen de cellen herstellen en opbouwen, samengebracht in het Cell Elixer Limitless. Makkelijk te roeren door een glas water, een sapje of een ochtendsmoothie.

Dit meer dan complete huidsupplement  is niet alleen goed voor je huid, maar zorgt ook voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid. Cellics health nutrition doet naast de huid dus nog veel meer goeds voor het lichaam, wat ook nodig is om uiteindelijk in die huid te werken. De huid is namelijk sluitpost, eerst snoepen de organen en lichaamsprocessen weg wat deze nodig hebben en de huid krijgt alleen wat over blijft (als er al iets overblijft).

Vergeet al die verschillende potten en pillen, dit heeft alles in een!

Cellics
Een compacte lijn bestaande uit high quality health nutrition supplements in poedervorm, met een focus op de huid. Naast onze Cell Elixers bieden wij poedervormen voor bescherming van de huid, om je vitaal op je best te voelen en hulp bij huid- en lichaamsproblemen. En kun je ook als vegan bij ons terecht.

Het is gemakkelijk in gebruik en zit boordevol natuurlijke en organische ingrediënten die klinisch en wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Ons doel?
Met Cellics willen wij enorm veel mannen en vrouwen verblijden. Naast het beste resultaat voor de huid, willen wij een bijdrage leveren aan het zijn van de beste versie van jezelf. Aan de meest vitale versie van je zelf.

Want ben jij vitaal, dan straal jij dit uit in de breedste zin van het woord.

Voel je op je mooist, voel je topfit en zit lekker in je vel, met Cellics.

 

Cellics heeft verschillende producten waarbij de omega 3 centraal staat en de producten perfect in te zetten zijn bij huidverbetering.