Reacties

Wilt u een reactie of een recensie schrijven?

Dan kan u dat in onderstaand formulier doen.

Reactie plaatsen

Reacties

Henri
een maand geleden

Nette salon.
Heerlijke massage gehad.
Lekker ontspannen weer naar huis.
Top.

Vera ter Haar
een maand geleden

Prachtige salon!
Zelf ga ik altijd naar Daphne. Altijd gezellig, heerlijke behandelingen! Vooral haar massagekunsten zijn fantastisch.. echt even helemaal zen!
In het nieuwe jaar eindelijk weer!

Geralda
een maand geleden

Echte professionals! De salon ziet er keurig uit en het is er erg gezellig. Erg blij mee, ga zo door dames!!!

Fabiënne
een maand geleden

Ik ga altijd voor mijn wenkbrauwen naar Daphne, altijd super mooi en netjes! Helemaal blij mee :) Echt een aanrader

Van Eijk
een maand geleden

Mijn moeder en ik gaan altijd samen naar beauty Lounge. Mijn moeder bij Daphne en ik bij Anja. Vanaf het begin komen we al bij hen en we gaan nog altijd met veel plezier heen. Er hangt een prettige sfeer, we worden altijd enthousiast ontvangen. Beauty Lounge is professioneel, hartelijk en de dames bezitten voldoende kennis. Een echte aanrader.

Saskia
2 maanden geleden

Lieve Rachel, ik kom nu al jaren bij je voor verschillende behandelingen. Wat ik fijn vind is je professionaliteit, je betrokkenheid en de ruime keuze aan behandelingen. Mijn favoriet is de gezichtsbehandeling in combinatie met hotstone rug massage. Heerlijk! Massage (met hotstone) door Rachel is echt een aanrader. Heerlijk ontspannen.
Rachel geeft goede informatie en zorgt dat je de behandeling krijgt die bij je past. Fijne, lieve persoonlijkheid. Ik ben blij met je.
AANRADER

Marianne Cornelissen
2 maanden geleden

Elk bezoek aan Beauty Lounge is een feestje! Een moment voor mezelf. Daphne geeft goede uitleg over de behandeling en de producten. Elke keer kijken we samen wat mijn huid en ik nodig hebben voor soort behandeling. Ze is eerlijk en professioneel. Ik ga elke behandeling naar huis met een heerlijk ontspannen gevoel. Voor alle soorten behandelingen ben je bij Beauty Lounge aan het juiste adres. Mooie en gestylde wenkbrauwen, een ontspannen massage óf heerlijke gezichtsbehandeling. Ik ben erg tevreden en heb inmiddels al veel vriendinnen geadviseerd om eens een bezoekje te brengen aan deze fantastische schoonheidssalon! Liefs Marianne

Marja
2 maanden geleden

Anja heeft mij een rosacea behandeling gegeven.Het was een fijne ervaring met een heel mooi resultaat. Na een paar dagen werd mijn huid al een stuk minder rood. Inmiddels ziet het er fris en goed uit.
Terwijl ze bezig is, legt Anja uit wat ze doet en ook welk effect de behandeling op je huid heeft.
Het was een heel ontspannende behandeling, waarvoor ik zeer zeker de volgende keer weer bij Anja wil zijn.

Anita
2 maanden geleden

Mooie arrangementen, Anja geeft goede massages en mijn wimpers zien er door de lashlift top uit! Ik kom hier graag.

Monique Coelingh
2 maanden geleden

Sinds enige tijd kom ik om de 4-5 weken in de salon bij Anja. Erg fijne behandelingen en uiterst vriendelijke vrouw! Binnenkort staat er weer een afspraak gepland en ik kijk er nu al naar uit!