Microdermabrasie

Diamond Microdermabrasie is een techniek om de conditie van de huid pijnloos en zonder allergische reacties zichtbaar te verbeteren. De Diamond Microdermabrasie behandeling verwijdert, met behulp van steriele diamanten opzetstukjes, uw dode huidcellen en stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen. Hierdoor vernieuwt uw huid zichzelf en vertraagt het verouderingsproces. De jongere, gezonde huidcellen komen meteen te voorschijn. Deze behandelde huidlaag is dan in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen.

Na de behandeling:

Direct na de eerste behandeling merkt u dat de huid zacht en strak aanvoelt en een stralender en gezondere tint heeft. Door een aantal diamond microdermabrasie behandelingen in een reeks te doen, zal de conditie van de huid heel sterk verbeteren. Tot een week na de behandeling dient u warmtebehandelingen zoals directe blootstelling aan zon, zonnebank, sauna, heet water, intensief sporten en zwemmen te vermijden.

Immers de huid is kwetsbaarder dan normaal, doordat het bovenste beschermende huidlaagje weg is. Dus is er voorzichtigheid geboden.

Wanneer kiezen voor Diamond microdermabrasie?

- verbeteren van de elasticiteit van de huid (ouder wordende huid) - fijne rimpels en lijntjes vervagen - onzuivere huid - acné, acné littekens, chirurgische littekens - littekens gezicht - hyperpigmentatie vervaagt - pigmentvlekjes e.d. - onregelmatigheden - hyperkeratosis (verhoorning) - beschadigde huid door UV straling (zonlicht) - lever- en ouderdomsvlekken - als intensieve reiniging voor elk huidtype - huidcelstofwisseling verbetert - stimulatie collageen.

Diamond microdermabrasie is volkomen veilig en 100% pijnloos en kan om  7 a 10 dagen herhaald worden.